UTELÅST


Detta är jag för typ 1 år sedan...? 
 
Hejhopp! Sitter i uterummet...jag är som sagt utelåst eftersom jag var så korkad o glömde nyckeln imorse. Men jag har en ursäkt till det - igår skulle jag bara sova lite middag eftersom jag var super trött. Så jag somnade klockan 18 och sov som en stock till klockan 23 då mamma hade försökt väcka mig fler gånger tydligen...minns inte ens det. Men iallafall, hon väckte mig klockan 23 och frågade hur jag mådde eftersom jag hade sovit så mycket. Allt var bra och sedan somnade jag om till klockan 6. Så var lite stressad imorse eftersom jag var tvungen att duscha och packa ner skolsakerna då eftersom jag sov kvällen innan. Därför råkade nycklarna inte komma med i väskan idag! Det är också därför jag inte bloggade igår kväll haha... Duktig jag är :-)
 
Det är bra att jag fick tag på mamma till slut och hon kommer hem snart. Peppar mig med lite musik än så länge. Är riktigt hungrig så lär käka upp hela kylskåpet när jag kommer in! BUMS. Det är fredaaaaaaaaag, största höjdpunkten liksom. Ska bara vila ikväll och äta igen mig, har ätit alldeles för dåligt denna veckan. Inte likt mig.. FOOD IS MY BEST FRIEND ♥



Photo by me



En bild jag fångade uppe i Söderhamn i somras. Längtar redan efter sommarlov...
 

Sommarben & Converse

 
 
Nikon D3000

Döv fast hörande

Eftersom jag har skapat kategorien "Min hörselskada" så tänkte jag dela med mig av den, det är en hel del om min uppväxt också. Jag vet inte om det hade varit kul för er att veta lite om min hörselskada eftersom det mitt liv. Det finns ju folk som kanske inte vad vad en hörselskada är? Alla människor har olika hörselskador. Idag kallas det för en hörselnedsättning. Man han en dåligare hörsel än en vanlig hörande. Det är som en person som ser dåligt och bär glasögon. Exakt samma med personer som bär en hörapparat för att höra som man ska. Jag har en hörselnedsättning och hör inte på exakt samma sätt som en vanlig hörande. Eller rättare sagt jag är döv men hör ändå! Ja den var kanske klurig för någon som inte har hört det innan,men jag ska berätta mer om hur det verkligen fungerar att kunna höra fast man är döv någon annan gång. Hoppas det inspirerar er lite, jag vill gärna att min blogg ska vara rolig att följa! :-) 



SOM DU ÄR!

Likhet

Det här är Justin Bieber men det liknar Jespher. En av mina kompisar trodde att det var Jespher på riktigt och frågade om han hade färgat håret. Ja, jag tycker också det är väldigt lika. De är lika på fler andra bilder också.


Trött osminkad tjej

Godnatt alla trötta & fina människor! Snart somnar jag gott i min älsklings tröja som luktar underbar, perfect. Det väntar en lång skoldag imorgon och efter det stan med kompisar. Uppdaterar er :D


Sommar 2011


 
 
 

LURADE

Ni blev lurade när jag sa att jag skulle färga håret rött på ett inlägg längre ner. Eller, de som står mig närmast kanske inte blev lurade eftersom det känner mig väl och jag skulle aldrig kunna göra något sådant med håret. Inte just nu. Kanske någon gång i livet när man blir äldre eller ändrar sig för någon anledning. MEN NEJ inte nu iallafall. Jag trivs med mitt blonda hår, tycker att jag behöver slinga utväxten snart och inte klippa det eftersom jag ska satsa på långt hår, typ ner till naveln? Det är iallafall snyggt med långt hår, men inte för långt. Men det är ju en smaksak och alla tycker olika :-) 
 
Funderar på att färga håret så här.....najs va? ;) - Nej det ska jag inte! Haha.


Blont ska det va!



 
 

Kom med förslag

Idag har det varit en väldigt bra dag faktiskt. Jag har kommit ur mitt skal eller vad man ska kalla det. Jag menar att jag kunde släppa loss och ha lite roligt med mina fina vänner idag. Har varit ganska instängd och trött förra och denna veckan. Men nä fan, måste verkligen tänka positivt som jag ALLTID gjorde i 7-8an haha. Ni som går i samma klass som mig vet vad jag menar. Det finns ju alltid saker man kan utveckla och bli bättre på, eller saker man vill ändra på i livet. Det är bara en själv som kan göra det och ingen annan. Det är sånt man inser efterhand. 
 
Sen jag kom hem har jag gjort klart min Engelska läxa och ska ta tag i matten även om jag ligger bra till, det är kul när det flyter på :) Sedan är det en annan sak jag funderar ganska mycket på och det är - vad ska jag blogga om? vad vill ni veta mer utav min blogg? vad ska jag skriva/tipsa er? mer bilder? tävlingar? sno stilen? mer musiktips? osv. Alltså, kom gärna med förslag :D Har varit ganska tomt i hjärnan och svårt att veta vad man ska blogga om så därför kan bloggen bli dryg ibland. Snälla kom med några förslag så LOVAR jag att förbättra mig med bloggandet och bloggar om det ni vill ser mer utav här på bloggen! HIGH FIVEEEEEEE okej? Det finns en kommentarsfält där nere på kommentarslänken, så bara fyll den med ideèr :-) 

Funderar på att färga håret så här.....najs va? ;)


 
 
 
 

Blött hår

Tog nyss en varm dusch och mår förmodligen bättre nu så jag kan till skolan imorgon. Känner att det är bra så man inte hamnar efter. Ikväll ska jag skippa att föna håret och bara låta det vara eftersom jag orkar verkligen inte ta fram hårfönen haha.
 
Nu ska jag fixa lite frukt och bara slappa resten av kvällen. Redan onsdag imorgon! Snart helg och då blir det fest i Kristianstad med världens roligaste vänner. Ha en bra tisdagskväll

 

Egobilder genom tiderna


















 










 
 


















Inget liv som laddar upp en massa egobilder haha...och ja, jag saknar mitt långa hår! :(
 
 
 
 

Hemma idag

Det är typiskt mig att bli sjuk de första veckorna skolan börjar. Här hemma i sängen ligger jag och vilar med lite halsont, hosta och förkylning. Och rent ut sagt hängig :( Så nu har jag fixat min 2a TE idag och ska kolla på "Never say Never" nu när den ändå är nedladdad.
Hade uppskattat att få lite kommenterar också, det är kul och veta vilka som läser ens blogg och vad man tycker. Jag blir så sjukt glad när jag loggar in och ser att någon har nämnt en kommentar. Helst med namn! :) Ni är bäst och det är så kul att blogga tack vare ni mina fina läsare.

Ha det bra!


Tror alla har varit där någon dag

304587_513637645317530_2104752078_n_large

Sno stilen!

Behöver verkligen städa mitt rum eftersom det ser ut som ett bombnedslag eller soptipp...Men vad gör jag istället för att städa? Jo, jag pluggar, bloggar, sover, lyssnar på musik, äter och sånt. Det är mina ursäkter, men det är faktiskt sant att jag pluggar ganska mycket hehe.Har också drabbats av världens största förkylning, känns som näsan ska explodera inom kort. Förkylningen tar all energi också, så jag är väldigt trött och seg. Det värsta med förkylning är att det kan vara i typ 2 veckor eller 1 månad... Ja, för min del iallafall. Nu ska jag fortsätta med min musik och plugga lite Svenska. 
 
Här kommer lite roligt...Ni som inte fattar så kan detta vara en outfit. Collagen är iallfall byggd så :-)

Mattelektion

1 timme tills vi slutar, det är matte hela timmen, wiihooo liksom.....not. Sedan ska jag till Malmö en sväng och träffa pappsen. Uppdaterar när jag kommer hem senare.
Ledsen min eftersom vem pallar matte 1 timme!!!?


Sliten

Är så pass sliten så ska hoppa in i duschen och bara drunkna mig bort...Jag vill inte verka deppig för det är jag inte precis - men faaaaan vad livet är jobbigt ibland. 
Till det posivita nu, jag har haft en jättebra dag med världens bästa, alltså verkligen världens finaste kille på jorden. ÅH. Allt är så perfekt i hans och min värld när vi är tillsammans. Vi var på Nova Lund och tittade lite. 
 
Godnatt älsklingar!

Det räcker nu

Det är som ett svart hål har täckt över allt. Jag kommer aldrig mer vilja försöka eller ens se ansikterna. Det räcker nu med att komma fram till bra lösningar. Jag vet själv vart jag står och vad jag vill. Har verkligen strikt bestämt av personliga själ varför jag aldrig mer vill röra handtaget av den stora ytterdörren. 

Huvudsaken är att jag själv vet vad jag har gjort - gett chanser och försökt själv. Men idag kommer jag faktiskt inte tänka på något annat mer än att jag vill därifrån. Fan vad skönt det skulle vara då. Är riktigt j*vla arg för att det ska behöva vara så här. Snälla...det finns tillräckligt med kalla människor på jorden. Och varför skulle just jag behöva uppleva det. Har verkligen tänkt igenom vartenda sekund, minut, timme, dag, vecka och år om det här. Det räcker nu.

Vill bara tacka min mamma, pappa och syster för att ni finns för mig och varandra i alla stunder som sekund, minut, dag, vecka och år! Lavio ♥

Anfådd

Jag minns när vi inte brydde oss om våra beskymmer. Vi kunde sätta på en låt och spela samma hela natten lång, skaka rumpa och dansa tills vi låg på golvet med full anfådd. 
 
Med tiden förändras man och väljer att gå olika vägar. Man mognar på olika sätt och olika fort. Även idag kan det komma kvällar/nätter med den där stämningen som jag beskrev. Fast inte på samma sätt. Kanske ännu bättre. Eller ibland inte. Det är så olika på grund av vilket tillfälle det är. Saker kan förändras sådär kvickt snabbt. Det är så mycket man har lärt sig av människor, så mycket man har blivit medveten om olika sorts människor i livet. Speciellt nu vid denna åldern, man är fullt medveten om hur folk kan vara. Det är så kul. För alla är väldigt egoistiska men ändå snälla för att dölja den svaga sidan. Det är så kul att se folk snacka skit. De är bara rädda för sanningen. 
 
1345900307158409_large

Utkast: Aug. 26, 2012


Älskar Converse

Hade tänkt införskaffa mig ett par vinröda converse eftersom det är en dösnygg färg i höst! Men min söta syster, ja vad tror ni hon gjorde? Kommer hem med ett par vinröda converse till sig själv ha ha. Tänkte då att jag kunde köpa likadana, men det är inte så kul att gå runt i likadana. Så kom jag på att gröna converse, alltså den moderna gröna färgen (vet inte vad den kallas, men ska ta reda på det) är super snyggt det med. Har levt i vita converse i ett bra tag nu! Älskar de vita, alltid lika snyggt! Nästa gång får jag faktiskt köpa hem mig ett par gröna (på bilden).
 
 

Godmorgon collage

 
Älskar känslan av att stiga upp tidigt när man är ledig. Missförstå inte mig nu, jag menar inte tidigt som klockan 6-7. Utan typ kl 8.30-9.30. Då vet man att man har hela dagen på sig eftersom man inte har sovit bort hela förmiddagen som man gjorde på sommarlovet haha. Idag vaknade jag halv nio, fixade te och nu sitter jag här med ett stort blogglust! :D Så positivt ju. Nu när jag är så positiv...så är min hals faktiskt mycket bättre nu. 

Imorgon är det skolfoto... Vad ska man ha på sig? Hur ska håret se ut? Hur ska man sminka sig? Ja, alltså för vissa är det väldigt viktigt och för andra tvärtom. För mig är det inte så viktigt faktiskt. Men eftersom det är sista året i grundskolan så kanske det skulle varit lite viktigt ändå. 

Ont :(

Just nu myser jag i älsklingens tröja med halsont...inte alls kul att ha ont i halsen. Ska snart lägga mig för idag. Imorgon blir det mycket TE och plugg. Godnatt snyggingar!


Åh fina du!

© Bjørn Opsahl
Ikväll när jag satt i mitt rum och kollade på det tråkiga och enformiga programmet "Sommarkrysset" på Tv 4 kom Hanna in på rummet och bad mig att byta till SVT 1. "Jaaa okidoki" gav jag henne som svar. Det var "Skavlan" med Justin Bieber. Jag tänkte väl inte skärskilt mycket om det från första början. Sedan blev jag allt mer nyfiken och det verkade så intressant att få se interjuver med Justin Bieber. Jag är verkligen inte ett stort fan av honom. Men ikväll när jag fick se han på scenen inför flera tuuuuuuuusen människor i Norge i våras så upptäckte jag något som många faktiskt glömmer hos honom. Han är fantastiskt duktig på det han gör! Alla tjejer i publiken grät av lycka, ja, jag förstår självklart det! Gud. Jag förstår inte varför Justin Bieber får en massa skit (hotande kommentarer, blir kallad bög o.s.v) för det han gör. Han gör det som han tycker är kul. Precis som vi gör! Tex fotboll, ridning och dans etc. Fast nu har ju Justin Bieber bara lyckats mycket bättre. Ikväll insåg jag också hur begåvad killen är, hur kul det var att se han prata om hans tankar och livet på TV. Tyckte det var kul att se någon som står för det man gör, tänker och säger! Nej asså, jag bara ryser av känslan hur duktig killen faktiskt är!!! Fattaaaaaa så svårt det är att bli så stor som han är idag?! Grymt alltså, riktigt grymt! Blir nog en biljett till hans konsert nästa år med min syster...! 

True

531118_461944487173780_788155855_n_large
 
Tumblr_m8w940zhhh1qjsm30o1_500_large


 
 

Jockiboi + Big Brother 2013?..!

Idag efter skolan kom min älskling och hämtade mig. Vi stack hem, åt och vilade. Han har ju slingat håret ljust, så jäkla snyggt! Sedan drog jag hem vid sex tiden och har käkat cheesecake & pringles. Nyttig härja...
 
Sitter och snackar med Jespher nu om Jockiboi och Big Brother. Tänk om Jockiboi hade varit med på BB. Han vill ju det? Det har han iallafall nämt på sin blogg. Det hade varit riktigt roligt om han va med!! Han hade också vunnit hela skiten LÄTT :D Brukar ju inte följa BB för det suger skit, men om Jockiboi är med så får man f*n föja det eftersom det är Jockibooooooi. Hajjjjjjjj. Hade varit najs. Dessutom så kom Jockiboi med på BB 2012 men eftersom han nämde det på bloggen som man inte får göra eftersom det ska vara en överrasking för tittarna så fick han inte vara med sedan. Fett bull ju. 
 
 

Kolla här!

Ni borde kolla på det här. Typ lite sammanfattning av One Tree Hill som har spelats under hela 9 år! Skådespelarna säger också vad det känner och tänker om det. Här kan ni få liten bild av hela one tree hill. Lite inspiration och hoppas att ni gillar det som jag gör! ♥ Kommentera gärna vad ni tycker sen :)
 
Klicka på länken här nedan för att komma till Avsnitt 13 säsong 9 som heter "Retrospective" 
http://www.kanal5play.se/program#!/play/program/228062/video/7938780|/program/228062/video/7938780
 
Tumblr_m26l0e8lv01qmqa2wo1_r1_500_large

Fett ös medvetslös

Hade en jättebra kväll/natt på MF igår. Sjukt vad det var "fett ös medvetslös" under Rebecka & Fiona haha. Stod först nästan längst fram bland den tajta publiken. Sedan började alla kasta ölburkar, vatten och man blev typ inbakad i en ung typ, så varmt var det. Alla rökte också och jag haaaaatar folk som gör det, usch. Så vi ställde oss precis utanför folkmassan så man fick luft. 
 
Iallafall, jag och Ebba var på RixFm - Danny är så jäkla snygg så det går inte haha... Sedan åkte vi hem och bytade till långbyxor inför natten. Vi var tillbaka igen vid 22.20 något och sedan var hemma ca 02.30. Bussarna är så sega när det är festival osv. Alla ska med och sommarjojo är ute så man får betala med vanligt jojokort och det tar tid! Går mycket snabbare när man har sommarjojo...
Har tyvärrr inte så mycket bilder under natten eftersom min mobil dog under kvällen. Det gör den ALLTID. Batteriet borde vara med i rekordboken som . 'dåligaste batteri ever' typ. Jag har iallafall lite bilder under kvällen på Instagram. Är mest aktiv där med bilder faktiskt, så följ mig där om ni inte gör det - @oliviaste 
 
Somnade halv fyra och vaknade 10. Senare ska vi till Lomma eftersom vädret är ju galet fint! Sol och 27 grader! Typiskt också när skolan börjar....fint nästa vecka också. Så fuck off, sitter ändå vid skolbänken. Det ska alltid bli fint väder när man börjar skolan och dåligt väder veckorna innan skolan. 
 
Eftersom jag uppdaterar Instagram ganska mycket under dagen så blir det inte så mycket uppdatering på bloggen. Känns dumt att lägga upp samma bilder här och på instagram haha. Så de flesta som läser min blogg har nog också instagram. Iallafall ha en sjukt bra dag och njut! Sommarlovet är slut om ca 21 timmar. Jipp:)............ På tal om sommarlov så ska jag sammafatta sommarlovet med lite bilder här på bloggen tror jag. Puss 
 
Just sayiiiiiiiin'
 
 
 

DÖD

Joggade i denna värmen! Aldrig svettas så här mycket, snyggt jobbat Olivia!! Känns bra även om det var en liten joggningrunda idag. Sammanlagt med igår och idag blir det ca 8,5 km. Nu ska jag dricka mängder med vatten och eftersvettas lite. Ska försöka hoppa in i duschen innan Ebba kommer. Ikväll blir det feeestival i Malmö med kul folk :D Pussar


Höstigt

Jag har blivit ganska små...eller mega galen i snygga kläder som har stil! Speciellt jeansvästar och den gröna jag har nu. Det är liksom HISS. Detsamma med kläder som inte ser ut som allt annat. Älskar folk som vet vad STIL är och klär sig med kärlek - man får så mycket inspiration. Vill dessutom köpa upp hela Zara, Gina Tricot och Bik Bok!.... Framför allt så har Zara speciellt snygga jackor, hehe. 
 
Speciellt lite höstiga kläder - några bilder av 9012809821298383902 kläder som är ögongodis för mig.
 
Skorna är ju bara mumsens...

Lilla jag

Lilla jag är lite eller mycket trött...vet faktiskt inte vad... Det är en tidsfråga, sommar när jag är trött! När jag har skrivit klart det här ska jag byta om till mysshorts och svalt linne och krypa ner under täcket. På TV är det CSI, det är faktiskt ganska spännande. Har ju inte kollat allt ikväll eftersom jag sitter hela tiden vid min iPhone...jämt. Dumma dig iphonen, fast nä - älskar dig iphonen <3


Jespher skriver från sitt hjärta!

Hej! 
Jag, Staffan Jespher Ericsson kommer nu att skriva ett inlägg direkt från mitt hjärtat, jag bryr mig inte vad andra folk tycker eller tänker utan bara att jag blir nöjd, och får skrivit vad jag vill. Folk kommer inte änns att läsa allt jag kommer att skriva, men det skiter jag i. Allt jag vill är att få skriva av mig & vara en ärlig person.  
 
Som de flesta, eller förmodligen alla vet är jag Olivias flickvän, jag har varit det nu i snart 6 månader. Jag ångrar inte en enda sekund, minut, timme eller månad med dig! Du är så himla underbar. Varje gång jag ser dig så smälter jag, varje gång jag ser dig så blir jag alldeles varm i kroppen. Jag är stört kär. Du betyder så himla mycket för mig, så mycket att aldrig någon i hela universum kommer att förstå. Hela du är så fin! Att se dig rakt i ögonen går knappt eftersom de blänker mer än stjärnorna & ditt leende gör mig nästan stum. Världens bästa känsla är att få vakna upp bredvid dig, att bara få hålla om dig, få känna din kropp emot min, dina andetag mot mig & godmorgon kyssen. Det gör dagen man har framför sig så mycket bättre, flera hundra gånger bättre.
Att få höra ditt skratt, de gulligaste skrattet jag någonsin hört genom att dra ett skämt som bara du fattar eller kittla dig tills vi båda ligger och skrattar i sängen så vi håller på att kvävas är något av de roligaste jag varit med om.
Jag kommer ihåg den första dagen i vårt förhållande den 28 Februari hur vi var emot varandra då. Lite blyga, vågade inte ta för sig och man vågade inte prata om allt. Tänk på hur det är nu. Vi kan göra allt tillsammans, vi skämms inte för något och vi pratar om allt. Det kallar jag kärlek, att kunna göra i princip vad som helst tillsammans. Jag förstår inte hur ditt hjärta får plats i din lilla kropp, så snäll du är & så mycket du gör för att andra människor ska må bra här i livet. Det kan ingen ta ifrån dig! Att vara lika fin på insidan som på utsidan är det ingen mer än du som är. Jag älskar dig verkligen för den du är och inte den du borde vara. Jag hade kunnat skriva mycket mer om dig, massor av mer positiva saker, du är ängeln som trillat ner från himlen och gjort mig till den lyckligaste killen in the world
 
Nu till lite alvarligare saker. Om jag ska vara ärlig så är de inte alltid så himla bra mellan oss. Även om vi oftast är kärleksfulla & glada mot varandra så kommer även de dåliga tiderna ibland. Inte alls ofta men de kommer tyvärr. Ibland gråter du, ibland gråter jag. Jag vet jag är kille och vi "ska inte gråta" men om man verkligen älskar någon så mycket som jag gör så är det okej att gråta även som kille. Vi fungerar precis som alla andra. Vi båda gör fel ibland, det är mänskligt! Men ärligt talat så är de oftast jag som skapar "problemen". Och de problemen kommer jag att berätta om. Jag kunde ibland bli rädd eller till och med lite svartsjuk när hon är med andra killkompisar. Det är klart, det ska jag inte behöva vara efter som jag vet att du älskar mig och ingen annan + du skulle aldrig kunna vara otrogen mot mig samt att jag litar på dig till 110 % oavsett vad. Och som ni alla vet när man får den oerhört dumma sjukdomen "svartsjuka" i sig så kan man slänga ur sig väldigt dumma kommentarer, meningar eller ord som faktiskt kan såra. Ord sårar faktiskt minst lika mycket som att prata face 2 face. Det är precis vad jag har gjort, inte en gång, utan flera. Men som sagt det är slut med sånt nu eftersom jag älskar min flickvän mer än något annat på denna jord & vill henne alltid sitt bästa. Jag ska kunna behandla henne som en prinsessa alltid utan att jag ska ställa till det. Jag ångrar detta så jävla mycket och är djupt besviken på mig själv. Hur har jag kunnat göra såhär? Hur har jag kunnat ge "skit" till min flickvän? Varför? Nej ingen vet, inte ens jag själv som utfört detta vet. Från och med idag ska det bli ändring. Från och med nu ska min flickvän behandlas på absolut bästa möjliga sätt. Ingen ska få ta henne ifrån mig ingen
 
Olivia ahlström 
-Den enda tjejen i världen jag vill kalla min flickvän. Jag vill alltid vara tillsammans med dig, jag vill alltid vara lyckligt kär & den killen som är din. Den killen som är lyckligt lottad är jag ingen annan. För ingen annan har en sån underbar flicvän som jag! Och att vakna upp till den tanken varje morgon & somna med samma tanke är så himla underbart! Tack som fan för att du finns och är vid min sida! Det betyder.
Din insida - P E R F E C T I O N
Din utsida - P E R F E C T I O N  
 

Dikten som alla redan läst, men här är den en gång till;
Hej din nöt, vad du är söt. 
Jag vill att du ska förstå, att jag saknar dig så.. 
du kommer alltid vara mitt hjärta. 
Utan dig vid min sida känner jag smärta.. 
Jag är så kär i dig, att du aldrig kommer att förstå, även om du står på tå! 
Ibland kanske det inte framgår att det är med dig jag vill gå tills mitt hjärta slutar slå! 
När jag ser dig, blir jag alldeles varm av din underbara charm.. 
Mitt hjärta slår fortare än ett brandlarm!
                                                                        -Jespher
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitt nya schema

Igår fick jag veta vårt nya schema, just nu ser det faktiskt helt okej ut. Det är som det brukar förutom att vi har sovmorgon på fredagar. Dags att börja förbreda sig lite inför skolan typ...hmm jag vet inte vad jag ska förbreda men ändå ehehe. Låg lite ute innan i solen, var nog sista gången innan skolan börjar antar jag haha. Idag efter mattekursen var jag med pappa på Malmöfestivalen i någon timme. Åt langos och en kall cola i solen, mysigt :) Sedan fixade vi tågkort till skolan och så. 
 
Tror jag ska dra mig ut på en joggingrunda innan jag slänger mig in i duschen. Ska nog träffa en vän ikväll tror jag! Tar det som det kommer helt enkelt. Rix Fm festivalen imorgon på Malmöfestivalen, be there sweeties! :D 
 
Sist men inte minst - min Instagram funkar inteeeee :( Kan inte ladda upp bilder eller se andra som uppdaterat. Det är helt vitt. Hoppas att det blir som vanligt SNART! Gaah...
 
 Så sant...
 

Går vidare på riktigt!

Nu är jag jättetrött...har inte orkat plugga matte när jag har varit hemma efter mattekursen. Gör det när skolan startar på allvar haha. Har bara suttit vid datorn hela kvällen eftersom har inte rört datorn på hela veckan. 
 
Har suttit och funderat en hel del ikväll...tänkt på vissa personer och raderat dem från mitt liv helt efter flera månaders tänkande. Det känns bra! NU kan jag gå vidare på riktigt :D Fuck yeaaah känns det
 
 
 
 

Käk med tjejerna

Sitter och käkar på donken i Malmö med tjejerna från matten, sjukt schysst haha :D Bara 1 timme kvar och sedan ska jag hem och plugga lite. Och sedan njuta av kvällen. Så härligt!


Snuttetutte

Älskar dig Jespher Ericsson!


Myser

Ligger i sängen och käkar godis, kollade nyss på det nya avsnittet av 'Jockibois och hans vänner show'. Haha ganska kul ändå :D Ska hoppa in i duschen snart och sedan krypa ner till en film innan jag somnar. Puss sötnosar 
 
Visar en bild på min TV som jag fick på min sexton årsdag. Lite stööre i verkligheten än på bilden haha. Sjukt mysigt att ha en egen TV på rummet hi hiihih
 

OMOGET

Kollade nyss igenom en persons mobiluppladdningar med bilder (jag nämner inte vem här) och ser att personen har kopierat världens finaste text (enligt mig) som min pojkvän skrivit till mig och lägger ut det på facebook till sin partner. 
Det kanske inte är en stor sak eller så, men snälla, jag blev glad som fan när min pojkvän skrev texten till mig. Inte kopierar man andras texter och påstår att man skrivit det själv när det står exakt samma sak och att min pojkvän skrev det flera månader innan? Antingen kan man sätta citattecken eller skriva något från sitt eget hjärta och inte från någon annans? Bitch please.
 
Jag tycker det är en skillnad med låttexter eller kända texter eftersom då vet alla att VEM som skrivit det och så. Men när en person har skrivit en text från sitt hjärta till en man tycker om så är det ganska personligt, så tycker det är väldigt omoget att kopiera en annans text. 
 
Så här ser texten ut av Jespher som någon annan kopierar och klistra in och taggar sin partner. Woopa Woopa, vart är världen på väg idag? Jag vet att det inte är en nyhet att folk snor andras bilder, texter osv. Men ändå kan man få klaga! Ni får tycka vad ni vill, håller ni inte med så fine, jag respekterar allas åsikter. Kände bara att jag ville dela med mig av det här, att folk tänker på sig själva för mycket ibland. Det gör jag också, det är alltid något man lär sig efter sina misstag! :) 
 
Det är inte meningen att jag vill hänga ut den här personen, blev bara irriterad och kände "Näää, nu vill jag dela med mig av mina åsikter om det här som alla andra bloggare gör!" 
 
"Hej din nöt, du är så söt. 
Jag vill att du ska förstå, att jag saknar dig så.. 
du kommer alltid vara mitt hjärta. 
Utan dig vid min sida känner jag smärta.. 
Jag är så kär i dig, att du aldrig kommer att förstå, även om du står på tå! 
Ibland kanske det inte framgår att det är med dig jag vill gå tills mitt hjärta slutar slå! 
När jag ser dig, blir jag alldeles varm av din underbara charm.. 
Mitt hjärta slår fortare än ett brandlarm!" 
 
 

CHA CHA BLOGGEN

Snabb videoinlägg om min dag! Puss


Saknar dig

Jag saknar och älskar min pappa så himla mycket! Världs bäst är han verkligen, för det är ju min pappa! Alltid min pappa oavsett vad som än händer!!
 
Bild taget när jag konfrimerades sommaren 2011. 
 
 

Ursäkta

Igår hängde Kajsa med mig hem efter Hässlehomsfestivalen. Annars hade jag varit hemma en natt helt själv liksom haha... Så vi käkade nattmat och kollade på några avsnitt av One Tree Hill. Tur att jag har en vän som förstår en väl hur bra OTH är på riktigt! När Kajsa vaknar får vi fixa frulle för jag är hungrig som en varg! Senare idag när Kajsa ska hem kommer lilla Ebba hit och får kolla på det nya avsnittet av OTH på kanal 5 kl 17.5! Ja ni vet, det jag snackade om förra söndags. 

Min uppdatering har varit dålig under hela veckan och jag ber om ursäkt. Jag har inte varit hemma någonting alls. När jag är iväg så är det full rulle hela tiden. Försöker blogga så gott jag kan. 

Nästa vecka, alltså imorgon så får jag se om jag kom med på sommarskolan - inom matten! Jag gör det för att höja mitt betyg och utvecklas ännu MER + lär mig hela 9ans matte så allt blir så mycket enklare :). Men jaa, får se om det blir något, eftersom det är många som ska vara med och alla blir inte utvalda. 
 
 
 

Breakfast time

Jag vaknade nyss bredvid världens finaste kille man kan ha hihi. Just nu ligger vi och kolla på TV. Eftersom vädret inte är något vidare så blir det en mysdag - hyra film och sånt gott eller dra iväg någonstans. Men det är riktigt mysigt att sitta inne framför en film när man hör regnet utomhus. Sedan ikväll ska vi ut och träffa några polare som man säger. Nu ska vi iallafall käka frukost, det är som värsta hotellfrukosten hos älsklingen hehe. Uppdaterar senare pusss!


Gott & ont

Det måste vara balans mellan gott och ont så man får nytta av båda delarna i framtiden. Gott kan vara att man lyckats med något jättebra men varit ont att nå dit man ville. Även om saker kan vara svåra att genomgå eller jobbiga, så är det viktigt att man tror på sig själv. Att man vet att bara "jag" själv klarar det här och ingen annan ska komma ivägen för en. För att nå till något stort eller vad som helst så är det klart att man går igenom både gott och ont på vägen dit. Man lär sig av sina misstag och blir starkare för varje dag man kämpar för det man verkligen vill. För det är nog på det sättet man blir mer medveten om sig själv och livet när man vill lär sig av sina misstag och till slut är där man ville vara efter all slit. Det är värt allt. Vill man något stort så ska man uppfylla det. Då ska man vara beredd på saker som kan ske på vägen till uppfyllelsen. Tro på dig själv, för du är så himla bra som du är!


Perfect

Y_large
 
 
 

Todays

Dålig bild på mig idag men jag bjuder på det
 
Haft en toppen dag i Stockholm! Vandrat runt, var bla på Vasa museet och åkte en båttur runt om Djurgården med sådan hörlurar - någon berättade lite om Stockholm och så. Väldgt intressant faktiskt...Vädret idag var super! Sol växlande moln och 24 grader under dagen. Vi åt på en pizzaställe i Gamla stan. Sedan börja det regna på kvällen. För vi hade tänkt dra till Gröna Lund ikväll, men trots regnvädret sket vi i det och tar det imorgon. Så vi fikade på ett mysigt fik på Stureplan nu ikväll då. Ska sova strax för en ny dag imorgon, puss puss

Jag lever

Vi har det bra och vandrar runt i fina Stockholm och hittar på saker att göra! Det finns många snygga Stockholmare här hehe. Fett mysigt!


Next stop: Stockholm!

Nu sitter vi i farfars bil. Det är bekvämt och tryggt. Vi har haft det jättetrevligt I Söderhamn med farmor och farfar. Det är så fint. Och jag älskar maten som farmor serverar, gudomligt gott gott. Det har varit underbart, igår var vi också ute med båten en tur. Härligt härligt! Nu ska vi ratta mot Stockholm, Sveriges vackra huvudstad som min älskling aldrig besökt. Hihi, saknar honom mega mycket. Men iallafall, jag uppdaterar antligen senare ikväll eller imorgon. Det blir mycket mobilblogg. Hejsvejs!


Min älsklingsserie

Idag fortsätter mitt älsklingsserie på kanal 5 kl 17.05! Men idag är jag på landet och kanalen finns inte. Får kolla på datorn eller något ikväll när vi är på hotellet i Stockholm...om internetuppkopplingen funkar. Serien jag snackar om kan nog de flesta räkna ut vad det är, alltså one tree hill säsong 9 avsnitt 11 av 14! Säsong 9 har ju inte kommit ut till dvd än, så jag längtar typ sönder till varje söndag för att kunna se de avslutande avsnitten av oth. Det är så himla spännande och bäst! Fyfan vad jag avgudar one tree hill. Typ bölade på förra avsnittet :( Känslan när säsongerna tar slut av det bästa serien någonsin, är inte speciellt kul.


Minnen genom tiderna

Nu ska jag bjuda på NÅGRA bilder genom tiderna sen 2 år tillbaka...har så många bilder på datorn så jag begraver mig snart tack. Här är jättefåå av bilderna som jag har på datorn annars. 
 
Jag och Elin April 2010 på väg till skolan på tåget haha...


Jag i Italien, Juni 2010. Alltså för 2 år sen!


Mars 2011 med Ebba på bussen hem till Kajsa antar jag! 


Jag, Ebba och Elin hemma hos mig - April 2011...såå fuuuul man kan vara då

Elin, Ebba och Kajsa steker under Aprilmånad 2011...

Jag Maj 2011


Skolbuss i New York Juli 2011, vill bara tillbaks! 


Skolavslutning 2011, Elin, Ebba och jag


Åhus konfa-läger i 3 veckor sommaren 2011. Lisa, Elin, Ida, Emmy, Clara, Olivia, Hanna och jag! 


Ebba och Kajsa flummar i tältet, Juni 2011


Jag i Havberg Juni 2011
 
Jag och Elin precis när skolan började förra året - Augusti 2011

Jag i en omklädningsrum för jag tyckte så mycket om regnjackan på Gina Tricot, men var snäll mot min plånbok på den tiden så jag fick posa med regnjackan i omklädningsrummet tills jag kände att den var tillräckligt använd. Jag gillade färgen då hihi... Augusti 2011
 
Jag i Miami Juli 2011 - Försöker göra LA tecknet ;)
 
Kajsa och Elin vid pastavagnen som fanns vid skolan, och där åt vi ibland när skolmaten inte var något vidare... September 2011


L O V E - Ebba och jag i Kristianstad. September 2011


Jag och min goe vän Erik på tåget hem. September 2011
 
Jag och Hanna är fula på denna bilden, whateveeeer. Sept 2011

Jag och Kajsa posar inne på skoltoaletten innan skolfotot! Sept 2011
 
Haha - vi färgar Ebba hår SVART, mja typ svart eller jajaja... Sept 2011
 
HAHAHHAHA - Så fort tiden går! Ja det var jag och Ebba Oktober 2011.

 
Tuff chey någon gång i tiden... Oktober 2011

Ja, minns tiden då man typ la ner all sin tid på Wordfeud?! Ingen som kör det längre haha, tröttsamt tröttsamt. Oktober 2011 (Bilden var redigerad till en gammal blogg som jag hade då)
 
Fina vänner. Okt 2011
 
Någon rolig kväll med 2 underbara vänner. Okt 2011
 
 
 
En bild som jag fångade när jag kom hem med tåget efter en skoldag. Okt 2011
 


Jag och min underbara pappa! December 2011
 
Jag och Elin på lektionen, vi hade tråkigt så EGOPICS NEXT var det då ja. Dec 2011
 
Jag på någon dansshow, dec 2011

Var på någon fin middag med några från min klass, här är 3 av dem. Dec 2011
 
Bus i korridoren. Dec 2011
 
Jag i Idre. Feb 2012 
 
Haha naw så söta... fett gammal bild också! Typ 2 gången jag var hemma hos Jespher då. Feb 2012
 
Sne. Feb 2012
 
Chillade med min kömpis. Mars 2012
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minns första gången

Jag minns första gången, ögonblicket då våra blickar möttes. Det var ingen kort eller lång ögonblick. Jag kände på mig att du hade iakttagit mig fler gånger förut utan att jag märkt eller brytt mig. Men den här ögonblicket var något alldeles speciellt. Jag blev helt varm i kroppen. Dina ögon var finare än allt annat tänkte jag då. Din blick fick mig att bli knäsvag. Din charm gick rakt igenom mig, hjärtat slog tusen gånger fortare än vad det hade gjort förut. Där satt jag, på stolen med mat framför mig. Du var bara några meter bort och vid det ögonblicket möttes våra blickar snabbt. Du tittade bort och jag låssades som inget. Vi hade aldrig snackats vid förut. Men det ögonblicket minns jag fortfarande. Jag blev helt varm. Kan svära på att jag blev varmare än en vanlig sommardag i Afrika.


Distance never separates two hearts that really care


Justin Bieber

Jag tycker förfaaan att man ska ge Justin Bieber respekt?! Han är en helt vanlig människa som vi är. Ellerhur har väl alla människor sagt att alla är lika värda. Vissa menar det och vissa säger bara det för de är så egoistiska. Justin Bieber är en vanlig ungdom som alla vi andra, men han har bara lyckats bättre i livet, han är stor och känd, duktig och en snygg kille enligt alla andra tjejer. Visst, när man blir så stor och känd så får man mycket skit och alla ska lägga sig i. Jag har aldrig lyssnat på Justin Biebers musik - inte för att jag skäms eller så, men det är inte min musiksmak precis. Nu tycker jag hans låtar är bättre än förr. Jag tycker att alla människor, oavsett vad man är och har gjort förtjänar respekt! 
 
Jag såg för några månader sen att Justin Bieber hade haft en konsärt och samma kväll var en tjej på väg hem och blev våldtagen. Hennes mamma dog i bilolycka dagen efter, jag vet inte säkert men det är skrivit så. Justin Bieber tog kontakt med den här flickan så de kunde prata och sådant. Justin Bieber är säkert en jättesnäll kille med ett stort hjärta och hans intresse till musik är oslagsbar. Så ärligttalat tycker jag inte att han förtjänar att hans icke-fans ska hota och lägga tid på att förstöra för honom. 
 
Såklart är alla killar avundsjuka på sina flickvänner som gillar Justin Bieber. Men han är bara en stjärna som alla tjejer ser upp till? Ingen skulle kunna ta kontakt med honom. För hur stor är chansen? Haha snälla någon :) 
 
 


580977_392471080807165_1004999733_n_large

Fjortistiden & "utgång"-statusar

Jag minns den tiden när det var coolt att man skulle ut och hänga med kompisar. Ungdomarna kände väl sig coola på något sätt att träffa kompisar ute och komma hem sent på kvällen. Bara för att visa andra att man hade fullt upp och många vänner. Liksom, man skrev alltid något: "utgång nu dåå, finns på mobilen" o blabla. Haha, det var någon "vana" eller vad man ska kalla det på den tiden. Samma med när det var inne med fjortismodet. Man skulle ha tuperat hår, 82727272 liter brunkräm och lösögonfransa, bortnoppade ögonbryn eller fula som in i och blonderat hår. Oooo tofsar på benen... Inte för att jag har något emot det men det är väl klart att man har tofsar i håret. Alla är olika och det respekterar jag såklart! :) Idag ser jag annorlunda på ungdomarna, eftersom vi i min ålder är mer "mogna" än innan, för såklart är det så att man blir mognare med tiden. Jag märker inte av fjortisar eller massa "utgång"statusar lika mycket som då. Det är nog för folk i min ålder inte håller på med sånt längre och när man inte umgås med yngre som är vid samma situation som vi var innan så märker man inte av det. Jag skrev detta för det var något jag just tänkte på. Jag ser inte ner på folk som skriver utgångstatusar och är fjortisar för det är vi alla iegentligen. För alla gör som man själv vill och man är olika på sina sätt. Kom ihåg att just DU är bra som du är! Låt ingen trycka ner dig. För då är man inte bättre själv! Ni kanske känner igen er eller inte. Vad vet jag!


Seg morgon

Ni vet sådana sega morgnar då man inte pallar göra ett skit? Man pallar inte fixa frukost eller klä på sig eftersom man vet inte vad man ska ha för kläder. Man orkar inte borsta tänderna eller tvätta sig. Man vill bara låta allt vara tills man orkar göra "skitet" som jag uttrycker det då eftersom sådana morgnar är inte precis det bästa som finns. Men! Det är mysigt att bara ligga o löka i sängen tills man pallar upp och hoppa. Eller bara gå runt i pyjamas eller vad man nu sover i haha. När jag får en sådan morgon brukar jag alltid lyssna på musik, antligen ligger jag kvar i sängen eller går jag upp och bara går en runda i huset och sen lägga mig i sängen igen. En sådan morgon har jag idag! Men får faktiskt klä på mig nu och sånt jaja... Lyssnar iallafall på musik så det är förfan bra ändå!


Bilder dag 1 Söderhamn

Har tagit lite bilder från första dagen här i Söderhamn! INTE Södermalm som jag råkade skriva fel på något inlägg innan, haha så snurrig man kan vara ibland! 


Utsikten från vår lilla stuga!
 
Den här lilla och gamla vovven vid namn "Sigge" är en jättefin hund som tidigare i livet bott hos någon som gjort livet svårt under uppväxten. Sigge blev alltså misshandlad, inlåst och fick ingen mat. Som tur polisanmälde någon det och så fick polisen ta hand om honom tills min farmor och farfar tog över honom. Idag har han det jättebra! Han är döv och ser inte så bra, det är pga den svåra tiden tror vi. Iallafall en av de hundarna som jag gillar bäst! Sigge och jag klickade med detsamma!! 
 
  
Vi plockade lite blåbär under vår promenad imorse!
 
Några fina sommarvillor under promenaden.
 
Min fina syster Hanna!
  
Någon random bild på min klädsel imorse
 
Vi fick också tag på några hallon.
 
Älsklingen Siggeee

Andra bryggan från farmor och farfars sommarstuga. 
  
Puss puss Sigge
  
Jag på någon park i lilla stan i Söderhamn. Fixade inte håret precis haha...
  
Badmyyys
  
En bild under vår promenad imorse.
 
Det var skönt i vattnet hehe.
Grillspätt till middag, mums!

Under promenadstuden. 

 
En bild som jag tog imorse.


Jag och Sigge imorse.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Njuter

Efter en lång dag kopplar jag av i sängen där solen värmer så gott genom dörrgläntan. Imorse var jag, mor och syster min på en promenad i skogen och vattnet. Sedan åt vi lunch och efter det kollade vi runt i lilla staden i Söderhamn. Fick med mig något som jag ska ha i mitt rum och hittade dessutom uranygga kängor till hösten som jag gärna visar bild på senare. Men, jag köpte dem aldrig. Priset var väldigt hög, så det är bättre att vänta. När vi kom tillbaka till vårt mysiga lya så badade vi vid bryggan en stund, 21 grader i Östersjön är väl inte helt fel ;) Efter det fick det bli en varm och skön dusch! Så nu ska vi minsann gå ner till framfor och farfar och ha lite förrätt innan varmrätten! Uppdaterar senare mina fina läsare. Pusspuss


True


Söderhamn!

Vi kom fram sen klockan 6 och bara myyyyst! Det är så himla fint vid havet, man sitter i ett rum med stora fönster och utsikten är så vacker! Kommer bjuda på många vackra bilder med min systemkamera efter resan här i Hälsingland! Ha det så bra allihop :-)


Södermalm

Vi kom fram sen klockan 6 och bara myyyyst! Det är så himla fint vid havet, man sitter i ett rum med stora fönster och utsikten är så vacker! Kommer bjuda på många vackra bilder från min systemkamera efter resan här i Hälsingland! Ha det så bra allihop :-) några bilder från ikväll med iphonen såklaart


Stockholm!

Godmorgon! Hoppas ni sover gott, själv sitter jag och väntar på taxi till tågstationen i Lund. Vi ska med tåget till Stockholm och sedan byta tåg till Söderhamn för att vara där i 3 dagar hos farmor och farfar. Sedan är vi 3 dagar i Stockholm. Dessutom ska vi vara på allsång på Skansen på tisdag. Ni vet Panetoz med "dansa pausa" ska uppträda där. Så ni lär väl se mig i publiken om ni kollar där hemma på tven haha. Uppdaterar senare, har med datorn på tåget och ska börja se one tree hill från säsong 1 igen. Så jävla bra!


Resultatet

Syftet med bilden är hur resultatet med håret blev. Nöjd och belåten tjej. Nu bäddar jag ner mig och laddar inför en lång tågresa till Stockholm om 11 timmar. Godnatt!


Bloggen

Sitter just nu och tänker på typ...varför man måste tänka på vad man ska skriva för roligt här på bloggen. Vad som får folk att läsa ens blogg, tror det krävs en hel del att skriva vad man själv tycker och tänker. Jag tycker det är kul att man är sig själv och ger inspiration till sina läsare. Sedan tror jag att många läser sina kompisars bloggar för att man får mer behov att veta vad sina kompisar gör än att sitta och läsa om vad andra främlingar gör. Eller följer man också kändisbloggar, som tex jockiboi, bara för han gör så sjuka saker och det dras folk till.


Red cap


Frisören

Igår var det min födelsedag och nu är jag 16 hela år. Jag fick ansiktsbehandling av min fina mor i Malmö innan kalaset. Sedan på kvällen drog jag och tjejerna in till Lund. Vi satte oss på Espresso House en timme och hade det bra. Ebba tog tåget vid 11 tiden och Elin åkte hem. Då kom Jespher med mig hem och vi kollade på några avsnitt av Jockibois show haha...: "NU TAR DET HUS I HEEEELVEETE" Bästa :D
 
På tal om min födelsedag så var en av de bästa födelsedagspresenterna den röda New York kepsen av älskling hehe. Nu sitter vi iallafall och kollar på TV:en som också är en av mina födelsedagspresenter. Jättenöjd eftersom jag har velat ha TV i mitt rum i 2 år. SÅåå nuu kan man mysa ner till en film varje kväll! 

Snart ska vi till Trelleborg för att klippa oss. Skönt att få bort det slitna och ja... Uppdaterar er senare! Puss

 
 

RSS 2.0