Bra dag!

Det var en bra dag i Ullared! Jag berättar mer imorgon...fler bilder kommer också imorgon eftersom appen är inte så bra på att ladda upp bilder..kassss öööö.
Har pluggat och ätit för fullt sen jag kom hem vid 4 tiden. Tröttt och myssugen så nu ska jag ta det lugnt och kolla på xfactor, så himla bra är det! Seeeya


Jacuzzi

Det var en mysig kväll igår på hotellet. God mat - buffé och sedan skönt med lite jacuzzi, relax. Det var avkopplande så jag somnade redan klockan 10 igår, trött efter en lång dag hehe.

Vaknade nyss och ligger och dra på mig lite, kanske ska sova lite till innan vi ska gå ner och äta frukost och sedan ratta iväg mot Ullared :) Har faktiskt gjort en lista där jag har skrivit vad jag behöver. Det blir kul! Ha en bra söndag.
Åh pallar inte ny vecka som väntar på mig med massa plugg...:( iallafall helg igen om 5 dagar whioo


Bästa vän

 
Det här är min fina vän Elin, hon finns alltid för mig i alla lägen och vi kan verkligen snacka om allt mellan himmel och jord. Det är det som är så bra med en vän som Elin. Vi skrattar åt allt, även om vi mår mindre bra än andra dagar så försöker vi tänka positivt och det är så bra, eftersom när jag är nere är det du som får mig på bättre humör! Du får mig att skratta och det är det som är det bästa med dig. Vi har gått igenom mycket saker ihop och lärt oss utav våra misstag. Vi klarar allt tillsammans! Du är min bästa vän, finaste vän! Älskar dig. Var bara tvungen att få skriva det på bloggen för att dela med mig att jag har en underbar vän. Jag har tur som har dig vännen. Tack för allt, tack för att du finns! ♥

Varberg!

 
Just nu är jag på väg till Varberg för att stanna på ett hotell över natten och sedan imorgon åker vi vidare till Ullared för lite shopping. Det ska bli så himla roligt eftersom jag är iväg med pappa och lillasyster Hanna! De är verkligen knasiga och roliga att vara med. Så jag ser framemot en bra kväll och dag imorgon! Förmodligen kommer jag få i mig mycket skratt så jag iallafall kan leva lite längre, hi hi. Ha det bra finisar, uppdaterar er
 
 

Fjällräven

I vinter ska jag ha en ny vinterjacka som passar min stil. Funderar på en fjällräven jacka, de är riktigt snygga! Iallafall den gröna färgen på fjällrävens jackor. De är snygga till allt. Om jag inte hittar någon bra som jag skulle trivas i så finns det ju såååååå mycket annat som är likt fjällrävens modeller. 
 
Den här jackan är från Nelly.com och något i den stilen ska det vara om jag ska falla för smaken. Annars har ju nelly.com helt okej snygga jackor (som denna) om jag inte skulle falla för fjällrävens jackor i vinter.
 

Ny bikini?

Om mindre än en månad är jag i Gran Canaria. Klart vill man ha en ny snygg bikini eftersom man kommer spendera det mesta utav tiden på stranden. Jag har hittat de här som jag gillar bäst, storlekarna är alltid slut som jag ska ha. Ibland kommer det nya storlekar igen och då får man passa på att nappa och se om man får något! Är riktigt sugen på någon utav dem här nedan! 
 

Dagens tips

Jag rekommenderar detta silvershampoo för er som har blondt hår och vill bevara hårfärgen. Antigen har man ljusa slingor eller så har man färgat det blondt. Använder man detta silvershampoo varje gång man duschar så ger det verkligen resultat! Hårfärgen blir starkare, ljusare och fräschare! Jag är jättenöjd med matrix silvershampoo. Nu är min andra flaska slut så behöver skaffa ett nytt snart - så bra är det! Behöver också slinga mitt hår innan Gran Canaria. Då är silvershampoot jättebra :) 
 
Man kan köpa det hos frisören som har det, det gör iallafall jag. Priset är olika, 100-160 kr. Men det är verkligen värt det!
 

Every day is a second chance


FINALLY FRIDAY

Det är äntligen en fredagskväll! Har haft en skitdag men ska försöka avsluta den på det bästa sätt. Mysa med min Ben and Jerry's i min ensamhet och se någon bra film. Det är ju så man får göra, försöka göra det bästa utav det jobbiga. Det enda positiva (2 saker) med dagen var att jag vaknade upp bredvid min älskling och det första jag fick se var hans vackra ansikte, hade kunnat dödat för hans leende och ögon så himla fiiiin är han! O det andra var att jag klarade springa i hög tempo på orienteringen utan att få ont i höften under hela rundan, rudan var 3,5 km och det var på tid. Jag fick 20 minuter vilket är bra imed att jag har/är skadad och hade inte sprungit banan förut, är iaf på bättrningsvägen och blev så glad att jag kunde vara med på idrotten idag. Sedan har jag så sjukt schyssta killkompisar & pojkvän (!!) som verkligen bryr sig för det minsta lilla om något är mindre bra. Tack, ni är så sjukt fina allihop! 
 
Nu ska jag ut en runda. Återkommer senare, ska bli bättre på att uppdatera bloggen! :-) PUSS HA EN BRA FREEDAG
 
Tumblr_mb2e38v4rq1rq4r9yo1_500_large
156103_3860631877711_910333909_n_large
A33v1l3ciaabqmc_large
 

ONSDAG

Förlåt för världens sämsta uppdate. Igår pluggade jag röven av mig för jag hade lust och det var kul. Idag kom jag hem halvdöd och orkade inte ett skit. Men försökte ta mig ut på en liten joggingrunda för att få frisk luft - men nehepp, fick ont i höften så hann bara springa några hundra meter sedan återvände jag hem och fortsatte på mina övningar till höften istället. Efter det kollade jag lite på TV och rätt som det somnade jag i 2 timmar. Så nu är jag hyfsat pigg och har dansat i en halvtimme för jag mår så mycket bättre då! Jag ääälskar dans. Som tur så har vi dans att välja på bland sjunga eller spela instrument och jag valde såklart dans, på musiken då alltså. Fett grymt. 

Nu ska jag hoppa in i duschen för en snabb dusch och sedan se om jag kan hitta på något kul till bloggen, typ tips från mig bl.a. Jag har så mycket ideér till bloggen men får liksom inte ut det. Haha. 
 

New Shoes

Från Bianco. Jättesköna och snygga verkligen. 

Angelica Blick

Inspiration av Angelica Blick


Känslan av mode


Mobilblogg - godmorgon!

Godmorgon kära vänner! Idag var det verkligen en seg morgon att stiga upp men kom upp till slut när tanken slog mig att jag slutar 12 idag, så det är ganska skönt! Har hunnit äta min frukost - naturell fil med musli, nötter, russin, frysta blåbär, äter aldrig det med eftersom min syster äter det till frukost varje dag så var det kul att prova. Inte helt fel! :) mums.

Efter skolan ska jag till sjukgymnasten och få övningar till min höft. Sedan står det en massa plugg på schemat...

Är ganska trött idag, så skippar smink, sjukaste skönaste känslan att vara osminkad ibland. He he, men nu måste jag kila iväg mot skolan som börjar om 30 min. Ha det bra sweeties


Nytt nytt nytt!

Det kom helt plötsligt att jag skulle börja blogga igen. Men inte precis som jag gjorde innan. Utan tanken slog mig att man måste ha någon grund i bloggen. Något man bloggar om, syftet till bloggen och så. Annars vet man aldrig vad man ska skriva. Jag tänkte ha en blogg om allt mellan himmal & jord. Men framför allt är det mest fokus på mode, outfits, bilder med systemkameran, inspiration o.s.v. Jag ska dela med mig av min mode, bilder och sådant som jag tycker är kul! Har spenderat hela min förmiddag med läxor oooooch fotograferat! Kommer en ny header snart!
 
Just nu är det segt med höstkläder, har inte handlat så mycket höstkläder än och det är mycket vår/sommarkläder i gaderoben som behövs bytas ut till höstkläder. Får 'ångest' ibland när man inte vet vad man ska ha! När jag får tid och har pengar får jag satsa lite på stickade/tjocktröjor. Det är såå mysigt en kall & regning höstdag. Jag har iallafall skaffat höstkängor. Det var svårt att bestämma sig. I lördags var jag i Malmö och fynade mina kängor från Bianco på Hansa Companiet. Bild på väg. 


Just nu sitter jag och kollar igenom bilderna jag har fotograferat hela förmiddagen och ska välja ut en bra header och sånt pyssel. Håller också på att laga kyckling och pommes till middag! Mums! För er som inte visste så har vi studiedag idag. Då gör jag de saker som behövs göra...det mesta! ;) Ha ha, vi ses!

Provsmak av de bilderna jag tog idag...En bild av 250. 

Så kan man också göra

Halsduk - Gina Tricot / Skinnjacka - H & M (3 år gammal men fortfarande skitsnygg!) / Ring på vänstra hand - Gina Tricot / Ring på högra hand - H&M /

Sjukgymnasten

Kom nyss hem från sjukgymnasten. Ska börja träna upp min styrka i den vänstra höften. Har något som kallas "snapping hip". Det är ganska vanligt hos unga aktiva löptjejer. Det doktorn sa att jag kan ha överansträngt mig lite tidigare, då kan man bli svag och känna sig tröt i höften. Jag kan fortsätta träna som vanligt, det jag orkar. Det är jag glad över. Men jag blir tröttare snabbt och känner mig trött i höften eftersom den är svag jämfört med tidigare. Jag ska göra övningar och få tillbaka styrkan igen. Då blir det inga problem. Bara det inte går över till smärta. Då är det en annan sak. Iallafall, det är svårt att förklara. Nu ska jag tillbaka där jag var förut!! Träna så det känns bra för mig. Ska även börja på "Body balance". Jättebra för musklerna och balansen med. Sedan jogga små rundor, inte så jag blir för trött i höften så det känns obehagligt. Ska redan börja med några övningar för höften nu. Sedan ska jag tillbaka till sjukgymnasten nästa vecka på tisdag och få mer övningar. Ska också börja jogga när det känns bra!  woop woooooop :D

Över till något annat. Min mamma bokade en resa till Gran Canaria på höstlovet. Ska bli skönt med sol och bad! Har redan börjat titta runt på snygga bikinisar. Nelly.com har ju några snygga i min smak. Nackdelen är att storlekarna är oftast slut. Men man får passa på och beställa hem en när det finns en storlk som man tror ska passa bra. Förhoppningsvis blir det något, får seeee. 
 
Nu ska jag plugga läxor vi har fått och sedan duscha. Har inte så mycket mer att skriva! Tack och haaaaaaaj

Hem och äta

Slutade 13.50 idag, vilket är fett chill. Är snart hemma och då ska jag fixa käk! Superduperhungrig verkligen :(( Bloggar mer ikväll.
Bjuder på 2 bilder från idag!


Tänker

Jag sitter på världens bästa plats som finns på planeten. Absolut min favorit plats. Sängen. Här sitter jag med laptopen i knäet och lyssnar på musik. Funderar på livet. Jag är trött. Det känns som jag har blivit lite latare att plugga hemma. Fast det kan ju bero på att vi knappt har läxor, prov och så. Men ändå, jag minns i 7an, jag var flitig som fan. Pluggade och pluggade. Nu är jag alltid så lat. Fast jag pluggar ju precis normalt, men jag menar jämfört med förut så är jag lite latare nu. Det är sista året, iegentigen 10ende året i grundskolan. Jag börjar tröttna. Vill flytta till Örebro och börja det nya livet där. Fast samtidigt vill jag inte det. För jag har en underbar pojkvän här i Skåne. Mina föräldrar kommer ju alltid vara vid min sida oavsett vad så jag behöver inte oroa mig för dem när jag studerar i Örebro och sedan flyttar hem igen efter 3 år.Men pojkvän är en annan sak, annars är man tillsammans eller så snackar man aldrig mer. Det är fetttttttttt jobbigt. Nu tänker ni säkert "jaha, men hon har väl också vänner hon inte vill lämna?". Absolut, det har jag. Men de flesta av mina vänner kommer också studera i Örebro med mig. Därför är det en skillnad. Jag älskar Jespher så himla mycket. Men som tur så är det 1 år kvar och vi får se vad som händer. Om jag väljer att stanna kvar här i Skåne och gå på någon gymnasium här eller väljer att flytta till Örebro. Det är sådan beslut jag får ta. Sedan vet jag inte vilken linje jag ska gå på, ångest. Men iegentligen är det inte riktigt 1 år, det är redan i Mars man ska göra sitt val. Jag tänker och tänker. Det beslut jag kommer göra kommer vara det viktigaste besluten under mitt liv, men beslutet är från mitt hjärta. Så det blir säkert bra. Jag ska se till så det blir bra.  

Nu när jag väl sitter och funderar om livet så vill jag nämna min absolut finaste pojkvän. Sjukt fin är han, Jespher. Jag vet verkligen hur det känns att vara kär på riktigt, jag har känt exakt samma känsla sen det blev vi två. Det var på perrongen, du gav mig en kyss. Då försvann exakt alla mina problem som snurrade i huvudet. Det är otroligt vad du kan få mig att må bra. Det prirrar i hela kroppen av lycka i mig. ÅÅHJPÅHPÅPGŨH är så kär. Det är verkligen dig jag vill ha Jespher. Hoppas du tar till dig det om du läser detta. Jag älskar dig!!
 

Om mina vänner mår bra så gör jag det också. Det värsta i livet är att se någon nära att må dåligt. Man vill verkligen göra allt för att det ska bli bra men ändå går det inte. Jag blir så sjukt glad när jag vet att mina vänner mår bra, och folk som jag inte alls känner bra också. 
 

Normal

Idag såg jag ut såhär (bilden) + vinröd halsduk, sjukt mysigt när det är höstkyla ;-) Som sagt har det varit en rolig dag, försökt tänka positivt och fått mycket skratt. Aja, är snart hemma så dagen är inte slut än! Ha det bra sötisar

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3461532/images/2012/pic_5051e7d0ddf2b31f7c0019e2.jpg" class="image">


Det är kul för en kväll

Kaffe, te, saft, frallor :):)


Föräldrarmöte

Mina duktiga älsklingar fixar fika som vi ska sälja och tjäna lite extra cash till en klassresa i vår, vi hoppas på en resa till New York! Pusssar


Uppdate

Kom nyss hem från tandläkaren, ska bara fortsätta använda min lilla tandställning som vanligt. För att få fram en tand så det blir jämt där uppe. Det tog bara 5 min, snabbt och klart! Så nu har jag satt igång musiken. Tänkte fixa TE och mysa ner mig under täcket och ge x-facor en chans, missade det igår eftersom jag är inte så intresserad av sånt. Men först ska jag hoppa in i duschen!! Känner att jag behöver vara lite extra fräsch imorgon eftersom det ska vara föräldrar möte och då ska jag och några i klassen sälja fika till alla på skolan. Sedan kanske jag stannar kvar i Hässleholm efter det. Vi får seee, ha det bra snyggingar 
 
Tumblr_m9qmltlcde1r7pvzpo1_500_large

Vill tillbaks

Här är lite bilder från Kanarieöarna i Fuerteventura, jag var där på jullovet, strax innan nyår tror jag haha :-D 
 









Detta var mobilbilder





Och detta var några från systemkameran!












 

Bestie


Denna bilden är taget på min födelsedag. Vi hade det mysigt hemma, sedan stack vi spontant till Lund för att ta det lugnt på Espresso House. Förbi toaletten fanns det en stor spegel som vi fastnade framför (jag då som älskar att foootografera) och tog en massa egobilder. Det är ganska normalt nu för tiden att vi tjejer gör det. Sweet sixteen detja. 

Hopp av att det ska bli bättre

Så många gånger jag har gråtit för dig
alla de gånger har jag kurat ihop under täcket
med hopp av att det ska bli bättre.
 
Jag har lärt mig att kunna känna den känslan när livet är som bäst så måste man också vara ledsen och nere någon gång. Det är då man kan jämföra hur det känns att vara nere och när livet är toppen. Det är viktigt tycker jag. Att kunna gråta ut allt och sedan känna hur bra det faktiskt är. När man har varit ledsen och nere en hel del så vet man att man kan skratta igen. 

Jag har börjat vänja mig vid vissa saker som har förändrats. Jag vill inte tillbaka, det är så här det ska vara. Annars finns risken att man hamnar i samma trubbel igen. Det är som att man ser en film två gånger när man väljer att ge en massa chanser. Men man vet att det slutar alltid i samma sits. 

Lyckan

Nu ska jag till skolan och ha vanliga lektioner med världens bästa människor. När jag kommer hem ska jag till tandläkaren. Sedan ikväll får jag också veta när jag ska till sjukgymnasten och sådant. Det är för att min höft är skadad, ska också till en riktig doktor. Så får vi se vad jag kan göra, röngtas, äta medecin, ta spruta, jag har ingen aning. Jag hoppas att jag blir frisk så snabbt som möjligt så jag kan delta på idrotten i skolan...! Iallafall, hoppas ni får en bra dag. Ta hand om er
 

...

293113_351594121590034_1295413863_n_large
 

JAG SKA VINNA





  
Idag var mormor här en sväng, hon hade med sig var sin bingolotto eller vad det är till mig och Hanna. Chansen är inte så stor att jag vinner 7,6 miljoner, men tänk om jag gör det då? Då ska jag SHOPPPPPA SOM FAN 
 
 

HEJSAN HOPPSAAAAAAAN!

Eftersom jag inte har haft tillgång till min dator nu de senaste dagarna så har jag inte kunnat uppdatera bloggen. Jag har försökt mobilblogga men appen är riktig dålig ibland, jag hade tänkt lägga ut bilder på mitt rum när det var städat...men så funkade inte det så jag sket i allt haha. Men iallafall, bilderna på mitt rum när det är städat ska jag visa senare :-)

Jespher stack nyss hem, saknar han redan :(((( Världens finaste kille hiihhiii, och idag var jag så snäll som gjorde frukost på sängen så myste vi till en film hela förmiddagen. 

Vill bara säga att jag blir så otroligt glaaaaaaaad när ni skriver så fina kommentarer. Det är också ett stort stöd att få peppkommentarer när man är nere, livet blir så mycket ljusare bara för en liten kommentar. Det är ju tanken som räknas. Puss till er som har gjort det, så otroligt fina är ni! Tack!! 

Storstäda!

Nu måste jag verkligen storstäda mitt rum! Så himla stökigt haha :( Får ta tag i det nu som jag har skjutit fram flera gånger i veckan. Önska mig lycka till hehe


Underbart

Nu är jag hemma! Det har varit en sån låång dag och jag vill gärna lägga mig i sängen och glo film...men nej! Här ska det pluggas! Sitter iallafall i pojkens kläder som ni ser på bilderna haha, hans underbara mjukis och tröja. Det är väldigt mysigt! Jajaa återvänder till plugget, puss :D


2 sommarbilder







 

iPhone 5!!!!!

292993-apple-iphone-5-rumors-800-starting-price-fat-chance_large

536377_10150655080827569_1705392639_n_large
 
378327_445049455527022_1944816849_n_large
 
Iphone-51_large
Vi vet inte riktigt hur en iPhone 5 kommer se ut. Det får vi se!
 
Om en vecka (nästa onsdag) kommer iPhone 5 ut till butikerna. Ja om ni ville veta...kanske dags för någon att köpa en ny. Ja då finns iPhone 5! Chill som chili or carne :-D

Hurra hurra hurraaaa!



Det här är min lilla 12 åriga syster, hon är väldigt SNÄLL och SÖT! Världens bästa syster som alltid kommer finnas vid min sida och jag vid hennes. Hon är absolut den finaste jag har! Min syster, min andre hälft - min själ, min bästa vän, mitt allt! Puss, jag älskar dig Hanna!

Just nu!

Älskar mat love

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3461532/images/2012/pic_504781d59606ee0a810003c1.jpg" class="image">


Rasar ner i vikt

Nu på den sista tiden har jag varit väldigt ledsen. Ibland har jag anledningar till det och ibland inte. Ni vet ju själva att i tonåren kommer det jobbiga perioder då man är orolig för saker som man inte behöver vara orolig för eller bara är ledsen. Jo visst, det är faktiskt väldigt normalt. Det är just precis vad jag går igenom just nu. Fast igår och idag har varit bra dagar. 
 
Odbt96hu7oq_large
 
När man gråter sådär mycet för saker och ting så är det olika för alla hur man tar det. När jag är mycket ledsen så rasar jag ner i vikt, väldigt mycket ner i vikt. Jag kan komma hem från skolan och lägga mig i sängen och se mina höftben sticka ut. Fast det brukar inte alls vara så annars. Jag äter kanske också lite sämre när jag är väldigt ledsen, fast det är inte så att jag inte äter någoting alls. Men alltså, det har inget med maten att göra. Det är bara när jag är vädligt ledsen ofta som jag rasar ner i vikt. Jag kan äta hur mycket som helst men ändå rasar jag ner i vikt. Sedan blir min hy och hår dåligare... Jag blir också väldigt trött snabbt. Jag vet faktiskt varför inte jag delar med mig om det här. Men ibland kan det vara skönt att berätta och förklara ens tankar. För jag är nog absolut INTE den enda som upplever det här just nu. Detta är en blogg, man kan skriva vad som helst. Ibland blir det rätt och ibland fel. Folk kan se ner på mig nu bara för jag skrev detta. Men waaow okej, det är absolut inget fel. Alla är ledsna ibland.
 
Backfrom_large

Igår när jag låg i sängen i mina mjukisshorts och lyfte upp benen så kunde man bara se benmusklerna. Innan hade jag fett eller vad det ska kallas, typ tjockare lår, fast det är inte så stor skillnad ändå. Men jag märker ju själv hur det påverkar mig. Alla är olika, när jag är ledsen går jag lätt ner i vikt och så är det. Jag försöker undervika det, tänka positivt. Men det handlar mycket om viljan! Jag vet och kan övervinna den. När allt blir bra igen så återvänder man sig till sina vanor, jag kommer gå upp i vikt fort då. Det är bara bra! Det är väldigt olika, det är upp och ner. Tänk efter så förstår ni nog.
När jag umgås med mina vänner eller pojkvän så är det som allt vänder om sig, man mår så bra! Man är så lycklig! - Kanske inte alla gånger, jag menar i skolan blir man inte precis lyckligast haha. Men ni förstår nog. Ofta ser folk glada ut på utsidan men ledsna på insidan. Tyvärr. 

Tumblr_m9uvytf5if1ryi5wao1_500_large
 
Sedan är det också att jag har skadat mina höfter/rygg. Det har pågått länge nu men det har blivit värre på sistione. Så dåligt illa så jag inte kan ut och jogga längre, det som jag älskar att göra! Det gör mig också ledsen. Jag hade en vana att få rensa mina tankar genom att jogga en runda. Det fick mig att må så j*vla bra faktiskt. Men nu hindrar min skada det, så det är nog en av anledningarna till att jag ofta är ledsen nu för tiden. Det hindrar också mig att göra de moment man ska klara på idrotten, och jag har alltid varit vädligt duktig i idrott. Jag har betyget A och pga min skada vill jag inte försämra mitt betyg...
Tack och lov så har jag en tid hos doktorn imorgon för att kolla mina höfter/rygg och se vad problemet är! Sedan får jag helt enkelt se vad jag kan göra. Men en dag kommer jag vara där igen, den glada Olivia! :)

281983_372427682830030_306625657_n_large

Det viktigste är att veta att man är bra som man är!! Man måste försöka blicka framåt och tänka positivt. Ett tips, om ni känner igen er så snälla prata med någon om det. Håll inte det inne för er själva. För då mår man ännu sämre. Jag lovar, man mår mycket bättre när man kan prata med någon när man mår dåligt. Det kan vara en kompis, föräldrer eller hos en pyskolog. Det beror på vad som känns bäst för en själv. Precis du är awesome! Tro på er själva så kommer ni långt i livet. Ta hand om er.

L1k5ryswcvu_large

Fett chill

Har varit hemma någon timme, slutade 11 idag! Fett chill, är också trött så det var kanon! Vi var i Vittsjö och paddlade kanot. Det gick faktiskt bra, satt i samma kanot som Elin. Nu ska jag bara ta det lite lugnt och plugga. Sedan ikväll ska vi fira min fina lillasyster som fyller år idag! Grattis snäckan! 

Jag har inte så mycket mer att skriva, allt är så himla dött på min blogg... Men jag är väldigt shoppingsugeeeeeeen, kan aldrig få nog av kläder och skor! Fast nu ska pengarna gå åt presenter till Hanna och till pojkvännen som snart också fyller år. Ska skriva ett inlägg nu tänkte jag, eller det gör jag ju JUST nu men jag menar ett annat inlägg som ska publiceras senare. Skriva ner mina tankar och så. Nu lyssnar jag på Justin Bieber, hans röst är det finaste jag har hört... "As long as you love meeeeee", "If i was your boyfriend, i'd never let you go" nanana. PUSSSSSS



 
 

Outfit


Kalas bra med choklad

Hej ni vackra! Slutade för mer än en halv timme sen. Är på väg hem nu och när jag kommer hem ska jag bara lägga mig i min underbara säng! Ni vet den känslan efter en lång dag? Åh så hääärlig. Måste dessutom skaffa mig ett par nya gympaskor som jag har tänkt på i flera månader nu utan att det har blivit av. Har haft mina gamla gympaskor sen 6an och de är riktigt slitna! Så hade varit skönt med nya faktiskt... Aja! Men vill ni veta en sak? Det är bra att äta 10 G choklad varje dag, spelar roll om det är mörk eller ljus. För choklad minskar risken mot hjärtinfarkt, ca 20 %. Det är kalas bra med choklad ;) Här får ni chokladpussar *pusspuss*


Systemkamera!

Ska börja köpa lite tillbehör till min systemkamera istället för en massa kläder varje gång jag shoppar haha! Som tex en kamerastativ, objektiv... Eftersom då hade det varit lättare att fina poträttbilder och outfitsbilder osv. Har också haft min systemkamera i ca 2-3 år nu och jag kan behöva lite nytt till den nu! :) Har ni några bra tips?






UPPDATE

Okej då.. Eftersom min blogg går ganska bra just nu så är det kanske en dålig idè att ta en bloggpaus. Statistiken är jämn varje dag och det rullar på. Jag fortsätter blogga fiiiiiiinisar
 
Kom hem vid ett tiden, knappt sovit något i natt, bara 4 timmar typ haha. Så jag fixade käk och kollade på en film som hette "Där havet slutar". Handlar om en 3åring kille som blir kidnappad och kommer sedan tillbaka efter 9 år. Ja, tror inte att någon föräldrer vill uppleva något sådant, riktigt hemskt :( Iallafall, sedan sov jag i 2 timmar och efter det tog jag mig en dusch. Riktigt skönt att få bort all pulver som jag hade i håret för att få lite volume igår - kan faktiskt tipsa om det i ett enskilt blogginlägg! Snart får jag och mamma hitta på något vi ska äta, är hungrig och riktigt sugen på godis. Fast jag åt choklad innan idag, det gör en lycklig för sekunden. Mums bums :-) 
 
Här är lite bilder från festen igår, hade sjuuukt kul, tack ni som gjorde det till en bra kväll/natt, tack speciellt till Mathilda, Kajsa, Ebba, Felix och Anton. Vi var ca 35 på festen tror jag, många var aspackade haha... Iallfall, jag tog inte så många bilder under festen så dessa får duga!
 
 
Bilder innan festen! :)



Älskade vän Ebba, så fin är du! Spegeln är lite smutsig hihi



 
 
Ebba, Felix, Anton och fina Mathilda! <3 
Det blir alltid dåliga bilder när man fotograferar ute i mökret med blixten haha... :(
 
 
 
 
 
 

Frapino

I väntan på tåget köpte jag mig en frapino, har aldrig druckit det förut så det var något nytt. Det är som milkshake fast med riktig grädde till. Jag tog vanlig och det var väldigt gott! Ska till Kristianstad och sedan ikväll blir det fest. Förlåt för dålig uppdatering men det är helg hihi. Ha det bra sweeties


RSS 2.0